GöKçE BaHaDıR
2 posters
*/* Tv DiziLeRi & EĞLenCeLi FoRum Mekanı *\* :: «º))))»«·´¯`·DiziLeR·´¯`·¸»«((((º» :: DiziLeR :: YapRak Dökümü :: YapRak Dökümü OyunCuLaRı
1 sayfadaki 1 sayfası
GöKçE BaHaDıR
Ad Soyad : Gökçe Bahadır
- Doğum Tarihi : 09.11.1981
- Doğum Yeri : İstanbul
- Eğitim : Akademi İstanbul Radyo Televizyon
- Yabancı Dil : İngilizce
- Beden : 38
- Boy : 1.70
- Kilo : 55
- Ayakkabı No : 38
- Tiyatro : Nejat Uygur Tiyatrosu ''Kodum mu Oturturtum'', Fenerbahçe Tiyatrosu " Macbeth",Altınok Tiyatrosu" Güzel ve Çirkin"
- Televizyon : Best tv de program sundum. Show tv de Sinyal programını sundum.Tatlı hayat,Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptım. En son Hayat Bilgisi dizisinde "Törpü" rolündeydi. Daha sonra Digiturk'te JoJo adlı çocuk programının sunuculuğunu yaptı. En son Altınok Tiyatrosunda "Güzel ve Çirkin" adlı çocuk oyununda rol aldı.
- Kullandigi Araclar : Araç kullanıyorum
- Hobiler : Dans etmek, Şarkı söylemek, Kitap okumak, Film seyretmek, müzik dinlemek
- Doğum Tarihi : 09.11.1981
- Doğum Yeri : İstanbul
- Eğitim : Akademi İstanbul Radyo Televizyon
- Yabancı Dil : İngilizce
- Beden : 38
- Boy : 1.70
- Kilo : 55
- Ayakkabı No : 38
- Tiyatro : Nejat Uygur Tiyatrosu ''Kodum mu Oturturtum'', Fenerbahçe Tiyatrosu " Macbeth",Altınok Tiyatrosu" Güzel ve Çirkin"
- Televizyon : Best tv de program sundum. Show tv de Sinyal programını sundum.Tatlı hayat,Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptım. En son Hayat Bilgisi dizisinde "Törpü" rolündeydi. Daha sonra Digiturk'te JoJo adlı çocuk programının sunuculuğunu yaptı. En son Altınok Tiyatrosunda "Güzel ve Çirkin" adlı çocuk oyununda rol aldı.
- Kullandigi Araclar : Araç kullanıyorum
- Hobiler : Dans etmek, Şarkı söylemek, Kitap okumak, Film seyretmek, müzik dinlemek
Similar topics
» Gökçe Anladim Ki (2009)
» Gökçe Kırgız - Yıldızım 2009 Yep Yeni Tek Parça
» Gökce Kırgız - Sevilmeden sevmek var ya o daha beter
» Gökçe Kırgız Haketmedim 2009 Yep Yeni Süper Parça Dinlemeyen Kalmasın
» Gökçe Kırgız - Yıldızım 2009 Yep Yeni Tek Parça
» Gökce Kırgız - Sevilmeden sevmek var ya o daha beter
» Gökçe Kırgız Haketmedim 2009 Yep Yeni Süper Parça Dinlemeyen Kalmasın
*/* Tv DiziLeRi & EĞLenCeLi FoRum Mekanı *\* :: «º))))»«·´¯`·DiziLeR·´¯`·¸»«((((º» :: DiziLeR :: YapRak Dökümü :: YapRak Dökümü OyunCuLaRı
1 sayfadaki 1 sayfası