*/* Tv DiziLeRi & EĞLenCeLi FoRum Mekanı *\*
TerbiYeLi Tike KebaBı Vjapeot5


Join the forum, it's quick and easy

*/* Tv DiziLeRi & EĞLenCeLi FoRum Mekanı *\*
TerbiYeLi Tike KebaBı Vjapeot5
*/* Tv DiziLeRi & EĞLenCeLi FoRum Mekanı *\*
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TerbiYeLi Tike KebaBı

2 posters

Aşağa gitmek

TerbiYeLi Tike KebaBı Empty TerbiYeLi Tike KebaBı

Mesaj tarafından ' SheqHer* Paz Haz. 21, 2009 2:33 pm

M a l z e m e l e r

* 500 gr. kebaplık et,

* 100 gr. kuyruk,

* 3-4 diş sarımsak,

* 1 çorba kaşığı biber salçası,

* 1 çorba kaşığı Domates salçası,

* 2 çorba kaşığı Zeytin yağı,

* Arzuya göre kırmızı biber, karabiber ve tuz.

HAZIRLANIŞI:

Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır. Terbiyelemek için sarımsak, biber ve domates salçası, zeytinyağı, arzu edilen baharatlar ve Tuz bir kapta ovulur. Bir gece bekletilir. Terbiyelenmiş etler şişlere 3-4 et 1 kuyruk olarak saplanır. Orta harlı odun kömürü ateşinde çevrilerek pişirilir. Sıcak sıcak servis yapılır.
' SheqHer*
' SheqHer*
Admin
Admin

İSİM : GöKHán
LAKAP : $héqHér ßéßék :=)
NERDEN : ßurSa
MESLEK : Ne İş oLurSa :=)
HOBİLER : $aLLa
Mesaj Sayısı : 437
Rep Gücü : 1056
Kayıt tarihi : 18/05/09
Yaş : 32
TakıMı : GaLaTaSaRay
Ruh HaLi : ARTiz

https://tvdizileri.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

TerbiYeLi Tike KebaBı Empty Geri: TerbiYeLi Tike KebaBı

Mesaj tarafından GGuLLsENN Ptsi Haz. 22, 2009 1:41 am

bilgi için tskler..
GGuLLsENN
GGuLLsENN
Admin
Admin

İSİM : GüLşEn
LAKAP : LaKaP MaKaP YoKKK =))
NERDEN : İzMiRR // İsTaNbULL
MESLEK : ÖğReNcİ
HOBİLER : Farq Yapmıoo :D
Mesaj Sayısı : 1124
Rep Gücü : 11352
Kayıt tarihi : 15/05/09
Yaş : 34
TakıMı : GaLaTaSaRay
Ruh HaLi : ASaßi

https://tvdizileri.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz