TerbiYeLi Tike KebaBı
2 posters
*/* Tv DiziLeRi & EĞLenCeLi FoRum Mekanı *\* :: «º))))»«·´¯`·HeR TeLdeN·´¯`·¸»«((((º» :: Dünya MuTFaĞı
1 sayfadaki 1 sayfası
TerbiYeLi Tike KebaBı
M a l z e m e l e r
* 500 gr. kebaplık et,
* 100 gr. kuyruk,
* 3-4 diş sarımsak,
* 1 çorba kaşığı biber salçası,
* 1 çorba kaşığı Domates salçası,
* 2 çorba kaşığı Zeytin yağı,
* Arzuya göre kırmızı biber, karabiber ve tuz.
HAZIRLANIŞI:
Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır. Terbiyelemek için sarımsak, biber ve domates salçası, zeytinyağı, arzu edilen baharatlar ve Tuz bir kapta ovulur. Bir gece bekletilir. Terbiyelenmiş etler şişlere 3-4 et 1 kuyruk olarak saplanır. Orta harlı odun kömürü ateşinde çevrilerek pişirilir. Sıcak sıcak servis yapılır.
* 500 gr. kebaplık et,
* 100 gr. kuyruk,
* 3-4 diş sarımsak,
* 1 çorba kaşığı biber salçası,
* 1 çorba kaşığı Domates salçası,
* 2 çorba kaşığı Zeytin yağı,
* Arzuya göre kırmızı biber, karabiber ve tuz.
HAZIRLANIŞI:
Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır. Terbiyelemek için sarımsak, biber ve domates salçası, zeytinyağı, arzu edilen baharatlar ve Tuz bir kapta ovulur. Bir gece bekletilir. Terbiyelenmiş etler şişlere 3-4 et 1 kuyruk olarak saplanır. Orta harlı odun kömürü ateşinde çevrilerek pişirilir. Sıcak sıcak servis yapılır.
*/* Tv DiziLeRi & EĞLenCeLi FoRum Mekanı *\* :: «º))))»«·´¯`·HeR TeLdeN·´¯`·¸»«((((º» :: Dünya MuTFaĞı
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz