Tv DiziLeRi ŞehRi
+3
PoLatcı
dj_kaya
ÀdM!n
7 posters
*/* Tv DiziLeRi & EĞLenCeLi FoRum Mekanı *\* :: «º))))»«·´¯`·OyunLaR·´¯`·¸»«((((º» :: FoRuM OyunLaRı
3 sayfadaki 3 sayfası
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Tv DiziLeRi ŞehRi
Konunun ilk mesajı :
ArkadaşLaR Bu Şehir Bu Sitey Tüm Üye OLan ArkadaşLarın Şehridir.
Herkes ßu BaŞLığa Foruma GeLdiğinde Slm VereßiLir.
Giderken BeLirteBiLir Ve Çok AŞırıya Kaçmayacak ŞekiLde DiğeR ÜyeLeR İLe Sohbet EdeBiLiR
ArkadaşLaR Bu Şehir Bu Sitey Tüm Üye OLan ArkadaşLarın Şehridir.
Herkes ßu BaŞLığa Foruma GeLdiğinde Slm VereßiLir.
Giderken BeLirteBiLir Ve Çok AŞırıya Kaçmayacak ŞekiLde DiğeR ÜyeLeR İLe Sohbet EdeBiLiR
Geri: Tv DiziLeRi ŞehRi
Bende İyim SaoL [ Ama Sorduğun An Ey DeğiLdim Aradan GünLer Geciyo Yeni cevap Yazıyom]
HE WALLA YAF BU İŞ ÇOK KARIŞIK BİZ YAŞIN KAÇ NERELİSİN KONULARINA GİRENE KADAR O ANKİ YAŞIMIZ 70 MEKANIMIZ MEZAR OLUR BE
ArkadqaşLar Sitemizde Aynı Anda biRden çok OnLine OLduğu Yokki
E daha daha nasılsınız anlatın
E daha daha nasılsınız anlatın
admin bey kusura bakmayın bunu söylemek zorundayımm sen ne zaman konuya girsen espirilere nokta koyuyon göreven sen darbe yapacam olum sana
o zmn benim darbe işide normal saten sego çavuş oldu onuda alırım erleride alır darbe yaparım
tmm herneyse ikiside büyük görev sego bnm sağ kolum ona göre sol oluyorum çünkü ikimizde aynı yöne bakınca sego bnm sağıma geliyor bende onun soluna o bnm sağ kolum bende onun sol koluyum aaslan sego
bende varım selam ama biraz geç kaldım galiba yarım asır kadar kış uykusunu fazla kaçır mışım galiba
kıloman_67- Er
HOBİLER : ELEKTRİK/RAP.HİPHOP.BREAK DANS
Rep Gücü : 84
TakıMı :
Ruh HaLi :
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
*/* Tv DiziLeRi & EĞLenCeLi FoRum Mekanı *\* :: «º))))»«·´¯`·OyunLaR·´¯`·¸»«((((º» :: FoRuM OyunLaRı
3 sayfadaki 3 sayfası