PRofiL BiLgiLeRimi NasıL Değişirim (AnLaTım)
3 posters
*/* Tv DiziLeRi & EĞLenCeLi FoRum Mekanı *\* :: «º))))»«·´¯`·SiTeMiz iLe iLGiLi·´¯`·¸»«((((º» :: Sık SoRuLan SoRuLaR
1 sayfadaki 1 sayfası
PRofiL BiLgiLeRimi NasıL Değişirim (AnLaTım)
TıkLıyoruz ve ArdındaN > ßiLgiLeR bukısımdan ŞifRenizi websitenizi Cinsiyetinizi Doğum Tarhinizi Msn Adresinizi DeğişTireBiLiyorSunuz.
TıkLıyoruz ve ARdınDaN > SecenekLeR Bu kısımdan İse ÖzeL mesajLarı Ve Forumdaki KonuLardan Haberdar Etme SecenekLeRini AyarLıyoRsunuz.
TıkLıyoRuz ve ARdından > İmza Kısmını TıkLıyoruz Bu Kısımdan İse Forumda Yazdığınız Mesaj ALtında Görünen İmzanızı DüzenLiyorsunuz..
TıkLıyoRuz ve ARdından > AvaTaR Bu kısımdan AvataRınızı Uygun GöRüLen KriterLere Göre Kendiniz YükLüYorsunuz.
TıkLıyoruz ve ARdından > Arkadaş ve tanınmamış ßu kısımdan ise arkadaşLarınızı KonTRoL ediYorsunuz.
TıkLıyoruz ve ARdından > GözLnmiş KonuLaR Bu kısımdan İse Haberdar OLmak İstediğiniz KonuLarı KontRoL EdeBiLiyorsunuz.
KoLaY GeLsin
TıkLıyoruz ve ARdınDaN > SecenekLeR Bu kısımdan İse ÖzeL mesajLarı Ve Forumdaki KonuLardan Haberdar Etme SecenekLeRini AyarLıyoRsunuz.
TıkLıyoRuz ve ARdından > İmza Kısmını TıkLıyoruz Bu Kısımdan İse Forumda Yazdığınız Mesaj ALtında Görünen İmzanızı DüzenLiyorsunuz..
TıkLıyoRuz ve ARdından > AvaTaR Bu kısımdan AvataRınızı Uygun GöRüLen KriterLere Göre Kendiniz YükLüYorsunuz.
TıkLıyoruz ve ARdından > Arkadaş ve tanınmamış ßu kısımdan ise arkadaşLarınızı KonTRoL ediYorsunuz.
TıkLıyoruz ve ARdından > GözLnmiş KonuLaR Bu kısımdan İse Haberdar OLmak İstediğiniz KonuLarı KontRoL EdeBiLiyorsunuz.
KoLaY GeLsin
En son ÀdM!n tarafından Perş. Haz. 11, 2009 7:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: PRofiL BiLgiLeRimi NasıL Değişirim (AnLaTım)
yaw ben rapçiyim bir tane bile repim yok bu nasıl iş annamadım
Geri: PRofiL BiLgiLeRimi NasıL Değişirim (AnLaTım)
oda repmi yani teşekkülerimiz 1 bu ne yaw bana tşk edin diye ankettmi açmam lazım
Similar topics
» Foruma Resim NasıL EkLenir ( AnLatım)
» İyi BiR Admin NaSıL oLuR
» Arızalı Donanım Nasıl Bulunur
» Sitemizin Mavi Teması NasıL oLmuş
» Tüberküloz hastalığı nasıl tedavi edilir? Doğrudan gözetimli tedavi (DGT) nedir?
» İyi BiR Admin NaSıL oLuR
» Arızalı Donanım Nasıl Bulunur
» Sitemizin Mavi Teması NasıL oLmuş
» Tüberküloz hastalığı nasıl tedavi edilir? Doğrudan gözetimli tedavi (DGT) nedir?
*/* Tv DiziLeRi & EĞLenCeLi FoRum Mekanı *\* :: «º))))»«·´¯`·SiTeMiz iLe iLGiLi·´¯`·¸»«((((º» :: Sık SoRuLan SoRuLaR
1 sayfadaki 1 sayfası