PeRşembenin GaLibi Yine Değişmedi :D
2 posters
*/* Tv DiziLeRi & EĞLenCeLi FoRum Mekanı *\* :: «º))))»«·´¯`·DiziLeR·´¯`·¸»«((((º» :: DiziLeR :: KuRTLaR Vadisi PuSu :: KuRTLaR Vadisi PuSu GeneL
1 sayfadaki 1 sayfası
PeRşembenin GaLibi Yine Değişmedi :D
Kurtlar Vadisi Pusu, 21 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanan 60. bölümü ile yine hem totalde hem AB’de en çok izlenen programı oldu! İşte 21 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanan ve nefesleri kesen 60. bölümün ratingleri…
Kurtlar Vadisi Pusu, 60. bölümüyle genel izleyicide 17,10 izlenme oranı (rating) ve 44,50 izlenme payı (share) ile zirvedeki yerini korurken AB kategorisinde de 16,60 izlenme oranı (rating) ve 42,80 izlenme payı (share) ile birinci oldu.
Kurtlar Vadisi Pusu, 60. bölümüyle genel izleyicide 17,10 izlenme oranı (rating) ve 44,50 izlenme payı (share) ile zirvedeki yerini korurken AB kategorisinde de 16,60 izlenme oranı (rating) ve 42,80 izlenme payı (share) ile birinci oldu.
Geri: PeRşembenin GaLibi Yine Değişmedi :D
uuww süpermiş yaa çok seviliyo zaten flim yayından kaldırıldıgı zaman ne üzülmüştür millet şimdi dvm eeder ins izlemeye başladım çünkü diyolardır gülşen izlemeye başladı artık yayından kaldırılmaz
Hadi Ordan Senin Gibi MiLyonLArca insan İzliyo Bu Filmi Seni Takan OLmaz Yane
ask olsun yaa insan biraz moral verirÀdM!n demiş ki:Hadi Ordan Senin Gibi MiLyonLArca insan İzliyo Bu Filmi Seni Takan OLmaz Yane
Tmm cnm Senin İçin Devamö Etti Ben SenaristLeRLe Konuştum Gülşen İzLemeyi Bırakırsa Direk Yayından KaLdırcaz dediLeR
ay cnm benim saol yaa tmm izlemeyi bırakmıcam için dvm edicek demektir ne güzel kandırıyon beni dimiÀdM!n demiş ki:Tmm cnm Senin İçin Devamö Etti Ben SenaristLeRLe Konuştum Gülşen İzLemeyi Bırakırsa Direk Yayından KaLdırcaz dediLeR
*/* Tv DiziLeRi & EĞLenCeLi FoRum Mekanı *\* :: «º))))»«·´¯`·DiziLeR·´¯`·¸»«((((º» :: DiziLeR :: KuRTLaR Vadisi PuSu :: KuRTLaR Vadisi PuSu GeneL
1 sayfadaki 1 sayfası