KurtLaR Vadisi Pusu 60. AnaLizLeRiniz
4 posters
*/* Tv DiziLeRi & EĞLenCeLi FoRum Mekanı *\* :: «º))))»«·´¯`·DiziLeR·´¯`·¸»«((((º» :: DiziLeR :: KuRTLaR Vadisi PuSu :: Kurtlar Vadisi Pusu Bölüm Analizleri
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: KurtLaR Vadisi Pusu 60. AnaLizLeRiniz
bence memati ile adamı yanacak fakat olmuckler yine hastanede yatacaklar... Sıkıcı bir 60. Bölüm bizLeri beklıor... :sleep:
Aynen kanks memat ile kazım yanacaklar yüzleri felan sarılır.HaLoyuda öldürürLer.
Zaten iki bölüm daha oynar sonra sezon finalini oynar ve dizi tatile girer
Zaten iki bölüm daha oynar sonra sezon finalini oynar ve dizi tatile girer
bence memati kurtulur ama adami ölücek die bi düşünce var aklımda zaten halo dayıda ümit yok gitti o cok duygusal bi bölümdü bi ara aglıcak gibi oldum
GGuLLsENN demiş ki:bence memati kurtulur ama adami ölücek die bi düşünce var aklımda zaten halo dayıda ümit yok gitti o cok duygusal bi bölümdü bi ara aglıcak gibi oldum
ama bu HaFTa SüpeR GeLiyo Tam Vahse Sen İzLeme GeceLeRi Rüyana GiReR
girsin ben korkmuyorum ki alla alla cocuk mu var karsındaÀdM!n demiş ki:GGuLLsENN demiş ki:bence memati kurtulur ama adami ölücek die bi düşünce var aklımda zaten halo dayıda ümit yok gitti o cok duygusal bi bölümdü bi ara aglıcak gibi oldum
ama bu HaFTa SüpeR GeLiyo Tam Vahse Sen İzLeme GeceLeRi Rüyana GiReR
ben o kadar diilsem sende diilsin orayı unutmaaÀdM!n demiş ki:+18 DiyoLaR varmısın O kadar
Similar topics
» KurtLAr Vadisi Pusu 5.BöLüm
» KurtLAr Vadisi Pusu 6.BöLüm
» KurtLAr Vadisi Pusu 7.BöLüm
» KurtLAr Vadisi Pusu 8.BöLüm
» KurtLaR Vadisi Pusu 61. AnaLizLeRiniz
» KurtLAr Vadisi Pusu 6.BöLüm
» KurtLAr Vadisi Pusu 7.BöLüm
» KurtLAr Vadisi Pusu 8.BöLüm
» KurtLaR Vadisi Pusu 61. AnaLizLeRiniz
*/* Tv DiziLeRi & EĞLenCeLi FoRum Mekanı *\* :: «º))))»«·´¯`·DiziLeR·´¯`·¸»«((((º» :: DiziLeR :: KuRTLaR Vadisi PuSu :: Kurtlar Vadisi Pusu Bölüm Analizleri
1 sayfadaki 1 sayfası